Ponedeljek - Petek8:00 - 16:00
LokacijaDunajska cesta 370, 1231 Ljubljana - Črnuče
E-Mailgorazd.struklec@arpa.si
Socialna omrežja

Za kaj se trudimo?Stremimo k 100%
zadovoljstvu naročnikov

Zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev merimo z njihovimi odzivi na naše opravljene storitve.

Za dobro sodelovanje je potreben spoštljiv, pošten, korekten odnos tako s strani naročnikov kot s strani izvajalcev. Vsi smo samo ljudje, nihče naj od nikogar ne pričakuje nemogoče.

Olga Vovčko, soustanoviteljica podjetja Arpa d.o.o.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Uresničujemo vaše sanje

Kvalitetne storitve na enem mestu

Vodenje knjig
Naročnikom omogočamo: knjiženje saldakontov ter poslovnih dogodkov v glavno in davčno knjigo, vodenje blagajniškega poslovanja, saldakontov, registra osnovnih sredstev in obračun amortizacije.
Izdelava izkazov
Podjetja tekom leta oziroma ob koncu poslovnega leta zahtevajo izdelavo pomembnejših izkazov. Ponujamo vam izdelavo: bilance stanja, izkaza poslovnega uspeha ter drugih pomembnejših izkazov za potrebe statistike ali poslovne namene.
Svetovanje
Poslovnim partnerjem zagotavljamo svetovanje v katerikoli fazi rasti podjetja, vse od začetnih procesov, splošnih področij pa vse do večjih poslovnih problemov. Naročnikom želimo le najboljše, zato se iz leta v leto učimo, iščemo nove načine zato vam ponujamo tudi svetovanje s področja financ in davkov.
Storitve na sedežu naročnika
Ker se prilagajamo našim strankam, po potrebi omogočamo tudi opravljanje računovodskih storitev na sedežu naročnika. Ta storitev zajema več elementov: prevoz do naročnika, pregled dokumentacije, uporaba druge programske opreme, ter opravljena računovodska storitev. Vse storitve zagotovimo v skladu z dogovorom.
Urejanje dokumentov
Področje urejanja dokumentov je izjemno pomembno za uspešno poslovanje. Mnogo podjetnikov zanemarja svoje pomembne dokumente, kjer so shranjene različne informacije, ki so pomembne za državne organe, kot tudi za nas računovodski servis. Omogočamo pregledno in skrbno vlaganje papirjev ter hranjenje vaše dokumentacije.
Izdelava poročil
Zagotavljamo celovite računovodske storitve, zato izdelamo tudi: poročila za statistične potrebe (Ajpes in Statistični urad), za Banko Slovenije, statistika finančnih računov, za Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, za potrebe bank ali za interne potrebe prilagojene poslovnemu partnerju.
Priprave in obračuni
Podjetja morajo skrbeti za oddajo različnih obračunov. Po dogovoru omogočamo obračun: davka na dodano vrednost, plač, regresa in drugih dohodkov na podlagi delovnega razmerja, podjemne pogodbe, avtorskih honorarjev, obresti in priprava za izplačilo, izplačila dividendam podobnih dohodkov, najemnine, davka od dohodkov pravnih oseb, davka od dejavnosti za samostojne podjetnike.
Druge storitve
Storitve po dogovoru z naročnikom

Odzivi naših naročnikov

Mnenje naših naročnikov nam pomeni največ. Dobra ocena pomeni dobro opravljeno storitev.

Arpa vodi naše računovodstvo od samega začetka, od leta 2003. Lahko rečem, da smo kot stranka zahtevni – zahtevamo nezmotljivost in hitrost. Arpa zmore oboje. V vsem času skupnega sodelovanja se je izkazala kot profesionalna podpora našemu poslovanju, zato jo z lahkoto priporočam tudi vam.

Julij Slapšak, Brown Bear Team d.o.o.

Izjemno zanesljiv, prilagodljiv in prijazen računovodski servis.

Klemen Kočila s.p.

Zanesljivi, odgovorni, profesionalni, predvsem pa pošteni in človeški, skratka ljudje, osebe z veliko začetnico! Hvala da ste!

Desiree Vodopivec Popovac, Espoir d.o.o.

Z  računovodstvom Arpa sodelujemo že od leta 2014. Strokovnost zaposlenih in hitra odzivnost sta lastnosti, ki jim pripisujemo. Skrb za stranke in oseben pristop nadvse cenimo. Tako so nam s svojim delom dokazali, da jim lahko v celoti zaupamo.

Mojca Jurak, Lin Si (veriga restavracij)

Z računovodskim servisom Arpa d.o.o. sodelujemo že vrsto let. Za naše podjetje je izrednega pomena, da imamo ažurno, sistematično urejene vse računovodske storitve.

Njihova strokovnost, natančnost, odzivnost, osebni pristop ter izkušnje nam zagotavljajo mirno spanje na področju računovodskih storitev, financ in davkov že od leta 1991.

Anže Vovčko, Modri Val d.o.o.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Arpa d.o.o.Poslovalnica
Stopite v stik
Za več si oglejte našaSocialna omrežja
Dokaz, da smo na pravi potiCertifikat bonitetne odličnosti
https://arpa.si/wp-content/uploads/2021/02/Certifikat-boniteta-2.png