Ponedeljek - Petek8:00 - 16:00
LokacijaDunajska cesta 370, 1231 Ljubljana - Črnuče
E-Mailgorazd.struklec@arpa.si
Socialna omrežja
Pravi čas za odločitev

Računovodske storitve
po Vaši meri

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://arpa.si/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-02.png

Vodenje računovodstva

V našem podjetju omogočamo vodenje računov za vse oblike podjetij. Omogočamo vodenje računov tako za mikro, majhna, srednja podjetja, samostojne podjetnike, društva in zavode.
https://arpa.si/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-03.png

Urejanje dokumentov

Vaše podatke hranimo kot, da bi bili naši, zato vse dokumente smiselno vlagamo in urejamo. Stremimo k natančnosti, zato bodo tudi vaši dokumenti urejeni in pregledni.
https://arpa.si/wp-content/uploads/2019/04/icon-service-06.png

Priprava in obračun plač

Poslovnim partnerjem omogočamo celovite računovodske storitve. Del tega je tudi priprava in obračun plač. Naši zaposleni vam zato na tem področju primerno svetujejo, usmerjajo in pomagajo.
https://arpa.si/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-01.png

Strokovno svetovanje

Izkušnje, znanje in nenehno izobraževanje nam omogočajo, da poslovnim partnerjem svetujemo na področjih, kjer potrebujejo našo pomoč. Svetujemo podjetjem v začetnih fazah, prav tako pa omogočamo svetovanje na področju financ in davkov.
Vizija podjetja

Leta 2025 bomo

ohranili status prijaznega, strokovnega in uglednega računovodskega servisa in s pomočjo razvoja informacijske tehnologije izboljšali naše storitve.
Zadovoljstvo strank
Natančnost
Uspešnost pri projektih

Poslanstvo – skupaj s partnerji izboljšujemo kakovostne računovodske storitve in našim kadrom omogočamo dobro delovno vzdušje za kvalitetno opravljanje storitev.

Računovodski servis Arpa d.o.o. je bila ustanovljena že leta 1990. Že več kot 30 let uspešno opravljamo računovodske storitve za mala in srednja podjetja, samostojne podjetnike, zavode in društva. V tem času smo pridobili zaupanje številnih poslovnih partnerjev.

Računovodske storitve ta trenutek nudimo približno 100 poslovnim partnerjem. Naša glavna skrb je, da so stranke z nami zadovoljne in nam zaupajo. Vedno najdemo čas za njih in skušamo poiskati odgovore ter rešitve.

Cena računovodske storitve ni in tudi ne sme biti prioriteta odnosa s poslovnim partnerjem. Prioriteto mora predstavljati celovitost računovodskih storitev in pristen ter pošten medčloveški odnos. Le tako lahko računovodstvo razvijamo v okviru poslovanja poslovnega partnerja in prispevamo k njegovim boljšim rezultatom.

Sedaj je pravi čas, da se odločite za nas.

Naša ekipa

Boljše računovodske storitve
so mogoče z nami

Arpina ekipa računovodskih strokovnjakov

Naši zaposleni nenehno iščejo novosti, prebirajo zakone in se posvetujejo med seboj z namenom zagotavljanja strokovnih rešitev našim poslovnim partnerjem. Njihovo prizadevanje in sodelovanje zagotavlja poslovno odličnost, hkrati pa krepimo odnose in ustvarjamo poslovne vezi.

Zavedamo se, da je vsak zaposlen pomemben del našega podjetja. Skupaj prispevamo k dobremu vzdušju in stalnim izboljšavam. Skupaj se trudimo, da naloge opravimo natančno, učinkovito in strokovno. Vzdušje znotraj podjetja nam pomaga rasti tako na poslovnem področju, predvsem pa skupaj rastemo tudi na osebnem področju.

Pridružite se namZavzemamo se za

Kvalitetne računovodske storitve
Naša prioriteta je kvalitetno opravljena računovodska storitev.
Profesionalni odnos
Ko potrebujete našo pomoč vam skušamo ugoditi v najkrajšem možnem času. Zavzemamo se za profesionalne odnose med nami in vami.
Urejena dokumentacija
Zavzemamo se, da so vaši dokumenti skladno shranjeni, vam vedno na voljo. Zaposlene usmerjamo k natančnosti in smiselni urejenosti celotne dokumentacije.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Kontakt

Stopite v stik z nami

Obiščite našo poslovalnico, pošljite e-mail sporočilo ali pa nas preprosto pokličite. Zaupajte nam!
Poslovalnica v Črnučah
Lokacija
Dunajska cesta 370,
1231 Ljubljana - Črnuče
Pokličite nas
01 563 74 74
E-Mail sporočilo
gorazd.struklec@arpa.si
Arpa d.o.o.Poslovalnica
Stopite v stik
Za več si oglejte našaSocialna omrežja
Dokaz, da smo na pravi potiCertifikat bonitetne odličnosti
https://arpa.si/wp-content/uploads/2021/02/Certifikat-boniteta-2.png